Contacteer ons

StellaConcepts,
wie ben ik?

Ik ben Kristel. Stella voor de vrienden. Getrouwd met Koen. Mama van twee bengels Jonas (10) en Nathan (3). Het klinkt zeer cliché, maar het is dankzij hen dat mijn passie duidelijk is geworden.

Mijn passie? Creatief zijn!

Na meer dan 15 jaar in marketing gewerkt te hebben en net zo lang het gevoel te hebben dat dit het toch niet helemaal was, heb ik even op de pauzeknop geduwd. Tijd voor mezelf, voor de kinderen en het gezin, dat was nodig. Nodig om even terug te gaan naar waar mijn passie net ligt.

En dat is creëren, met mijn handen bezig zijn. Concrete projecten met instant resultaat. Ideeën bedenken, die ideeën tot leven zien komen en vooral anderen gelukkig maken met mijn creaties.

Ik kan tot in de late uurtjes bezig zijn met het uitwerken van een Ninja verjaardagsfeestje voor Jonas zonder dat ik er moe van word. Alles op maat gemaakt, aangepast aan de passie van mijn zoontje, met een zeer persoonlijke touch. Duurzaam ook, want ik hergebruik materialen. Dus geen ‘mainstream’, plastic (wegwerp)decoratie. Dat heeft me aan het denken gezet. Dit is wat ik graag doe en waar ik tonnen energie van krijg!

‘Niet twijfelen, gewoon doen’ zeiden vrienden en familie.
And that’s what I did! StellaConcepts is hier om al die feestvarkens, organisatoren en gasten een onvergetelijke party te bezorgen. Met decoratie, versiering en bedankingen op maat, volledig naar eigen wensen, en zonder zorgen.

Wat kan je verwachten?

The sky is the limit. Ik kan jouw wildste dromen tot leven laten komen. Droomt je dochter van een unicornparty of je zoontje van een voetbalfeestje? Alles kan op maat gemaakt worden, volledig in thema en op naam. Ik luister naar jouw wensen en de verlangens van het feestvarken en samen bepalen we welke decoratie er nodig is om er een onvergetelijk feest van te maken.

Je kan beslissen om mij aan het werk te zetten voor de volledige aankleding van jouw themafeest, maar ook per stuk een product laten personaliseren is mogelijk.

Dit kan gaan van de kleinste servetring op naam van oma, de stoffen vlaggenlijn die het hele jaar door de kamer opfleurt, tot aan het cadeautje dat de jarige aan de vriendjes en familie meegeeft als mooie herinnering. Er zal zoveel mogelijk duurzaam gekeken worden naar de mogelijkheden: zo gaan we bestaande producten een nieuwe ‘bestemming’ geven, of zijn een aantal decoratie items meermaals herbruikbaar of multi-inzetbaar.

Hoe gaan we aan de slag?

Alles start met een kennismakingsgesprek waarbij ik luister naar jouw wensen en noden. Samen bepalen we hoeveel je uit handen geeft bij de aankleding en styling van je feest. Geef je graag alles uit handen en laat je mij mijn gangen gaan? Perfect, dan kom ik met een creatief voorstel.

Ben je iemand die graag de touwtjes in handen houdt, ook perfect! Samen bekijken we waar ik je kan bijstaan. Zo bouwen we samen aan een unieke herinnering.

Daag me uit! Wat je idee ook is, ik ga ermee aan de slag.